In een vertrouwde omgeving

Thuis bevallen

Bevallen in je eigen, vertrouwde omgeving met de professionele zorg van je verloskundige en de partuspoolkraamverzorgende. Bij de geboorte van je kind is een vertrouwde omgeving van groot belang. Daar waar je je prettig voelt, heb je de fijnste bevalling en kraamtijd. De eerste dagen met je baby zijn zo bijzonder dat je vooraf de juiste keuze moet maken voor de plaats van de bevalling. Voor veel vrouwen is het een grote wens om hun kindje thuis ter wereld te laten komen, in hun eigen vertrouwde omgeving.
 

Assistentie van Dé Provinciale kraamzorg

Wanneer er geen medische complicaties zijn, kan je thuis bevallen met de professionele zorg van je verloskundige en de kraamverzorgende. De kraamverzorgende van Dé Provinciale Kraamzorg assisteert tijdens de bevalling de verloskundige of huisarts. De kraamverzorgende zet alles klaar voor de bevalling, zorgt voor rust, ondersteunt je bij de weeën en assisteert de verloskundige of de huisarts. Na de bevalling is ze er om jou en je baby te verzorgen, de kraamkamer op te ruimen en je te helpen met de eerste voeding. Zo kan je meteen genieten van die eerste, bijzondere momenten met je kindje in je eigen omgeving.

Wat heb je nodig bij een thuisbevalling?

Wil jij graag thuis bevallen? Bevallen in je eigen, vertrouwde omgeving? Dan is het belangrijk dat je ruim van tevoren alvast wat benodigdheden in huis haalt, zodat de verloskundige en de kraamverzorgende alles bij de hand hebben. Met ons handige lijstje van benodigdheden voor je thuisbevalling ben je goed voorbereid.

Wij staan voor je klaar

Liever iemand persoonlijk spreken? Geen probleem!

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze vacature
van Dé Provinciale Kraamzorg?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Dé Provinciale Kraamzorg

Schouwen Duiveland Regio Tholen en West-Brabant Walcheren Rondom de Oosterschelde Zeeuws vlaanderen

Altijd kraamzorg bij jou in de buurt

Vind ons in heel Zeeland en in West-Brabant

Ontdek een kraamconsulent dicht bij jou in
de buurt. Wij zijn altijd in de buurt.