Altijd bij jou in de buurt

Kraamzorg Walcheren

Het is altijd spannend om een baby te krijgen, want of het nu je eerste of je tweede is, je weet van tevoren nooit hoe het zal gaan. Elke bevalling is anders en dat kan voor enige spanning zorgen. Gelukkig staan kraamverzorgenden en kraamzorgconsulenten in deze tijd voor je klaar. Zij helpen bij de voorbereidingen, de bevalling en de kraamtijd, thuis of in een kraamhotel. Zonder zorgen een bevalling in, dat willen we toch allemaal?

Kraamzorg bij DPK Walcheren

Kraamzorg is al meer dan 50 jaar ons vak. In al die jaren is ons doel nog steeds hetzelfde: kwaliteitszorg bieden aan ieder gezin waarbij een kind op komst is. Wij hopen namelijk dat iedereen de zorg kan krijgen die nodig is en dat jij, je partner en eventuele andere kinderen optimaal kunnen genieten van deze spannende, maar bijzondere tijd. En weet je wat het mooie is aan Dé Provinciale Kraamzorg? Wij zijn altijd bij jou in de buurt, ook in Walcheren.

Het aanvragen van kraamzorg Walcheren

Wist jij dat je altijd recht hebt op kraamzorg? Het valt namelijk onder het basispakket van je zorgverzekering. Daarnaast is het ook goed om te weten dat je dit al kan aanvragen op het moment dat je ontdekt dat je zwanger bent. Wil je daarmee liever wachten? Dan is het belangrijk om te weten dat het in ieder geval vóór de zestiende week moet. Zo ben je ervan verzekerd dat je het aantal uur kraamzorg krijgt dat je nodig hebt. Kraamzorg aanvragen kan bij Dé Provinciale Kraamzorg Walcheren via een uitgebreid aanmeldformulier op de website!

Het team van DPK Walcheren

De kraamzorgconsulenten en kraamverzorgenden zijn een belangrijk onderdeel van het vak kraamzorg. Bij Dé Provinciale Kraamzorg hechten we daarom veel waarden aan een goede opleiding. Ons uitstekend gekwalificeerde team in Walcheren zet zich dagelijks in om jou, je baby, je partner en eventuele kinderen een prettige en onbezorgde kraamtijd te bezorgen. Daarnaast adviseren ze ook over andere zaken als het verzorgen van je baby, borstvoeding en zwangerschapscursussen.

Aanmelden voor kraamzorg in regio Walcheren

Heb je al de keuze gemaakt voor Dé Provinciale Kraamzorg Walcheren? Wij helpen jou graag bij de ondersteuning in deze bijzondere tijd! Meld je heel eenvoudig aan via het aanmeldformulier op de website. Wil je meer informatie voordat je een keuze maakt? Dat is ook heel begrijpelijk. Neem een kijkje op onze website voor de contactgegevens van de kraamzorgconsulente in jouw regio.