In vertrouwde handen

Ondersteuning bij je bevalling

Bij Dé Provinciale Kraamzorg weten we hoe spannend een bevalling kan zijn. Daarom is het belangrijk dat je een omgeving kiest waar jij en je partner je veilig en vertrouwd voelen. Dat kan thuis zijn, maar ook het kraamhotel of een ziekenhuis. Waar je ook bevalt: Dé Provinciale Kraamzorg staat voor je klaar. Met een uniek team van speciaal opgeleide kraamverzorgenden, die ieder assisteren bij zo'n dertig bevallingen per jaar.

  • Deskundige kraamverzorgenden

  • Één aanspreekpunt

  • Meer dan 50 jaar ervaring

  • Altijd dichtbij

Jouw bevalling

Al onze kraamverzorgenden zijn opgeleid om te assisteren bij een bevalling die niet medisch is. Daarnaast heeft Dé Provinciale Kraamzorg een speciaal team kraamverzorgenden, de partuspool, die een extra opleiding hebben gevolgd. Zij hebben samen met de verloskundigen en gynaecologen in de ziekenhuizen een speciale training gevolgd, om in moeilijke situaties tijdens de bevalling helemaal op elkaar ingespeeld te zijn en daarbij dezelfde taal te spreken. Deze kraamverzorgenden hebben een enorme passie voor het begeleiden van bevallingen en weten precies hoe ze de verloskundige kunnen helpen om jouw kindje de wereld in te begeleiden. Of je nu thuis bevalt of in een kraamhotel. Dé Provinciale Kraamzorg is de enige kraamzorgorganisatie in de regio die zulke gespecialiseerde kraamverzorgenden in huis heeft!

Ondersteuning tijdens je bevalling

Bij Dé Provinciale Kraamzorg vinden we het belangrijk dat jij ons kunt bellen als dat nodig is. Ook wanneer je bevalling nog maar net begonnen is. Daarom staan de speciaal opgeleide kraamverzorgenden van de partuspoule 24 uur per dag voor jou klaar – wanneer jij dat wilt, zelfs al vanaf de eerste wee. Jouw kraamverzorgende kan jou én je partner coachen en emotioneel ondersteunen bij je bevalling. Dat doet ze op de manier die jij prettig vindt: door massage, motiveren, aanwezig zijn. Alles is mogelijk. Na de bevalling is ze er natuurlijk ook om jou en je baby te verzorgen. Maar ook voor jouw partner is er aandacht. Zo kunnen jullie meteen genieten van die eerste bijzondere momenten met jullie pasgeboren kindje.

Lees het hier

Wat ouders van ons vinden

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze vacature
van Dé Provinciale Kraamzorg?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Dé Provinciale Kraamzorg