Altijd bij jou in de buurt

Kraamzorg rondom de Oosterschelde

Heb je ontdekt dat je zwanger bent? Hoera! Dan mogen we jou feliciteren. De komende tijd wordt spannend, maar ook heel bijzonder. Zodra jij er klaar voor bent, gaan onze kraamzorgconsulenten en kraamverzorgenden in de omgeving van de Oosterschelde ervoor zorgen dat jij optimaal kan genieten van je zwangerschap en kraamtijd. Met de 50 jaar ervaring van Dé Provinciale Kraamzorg weten wij hoe we jou zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Kraamzorg rondom de Oosterschelde

Als je op zoek bent naar kraamzorg in de buurt, ben je bij ons aan het juiste adres. Dé Provinciale Kraamzorg heeft 80 locaties in Nederland en dus ook bij jou in de omgeving van de Oosterschelde. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de kraamzorg en beschikken over een hecht en gekwalificeerd team. Dit komt met name door de compacte werkgebieden waarover Dé Provinciale Kraamzorg beschikt. Hiermee kunnen wij jou altijd zo goed mogelijk van dienst zijn en je helpen bij het verzorgen van je baby.

De kraamverzorgenden van Dé Provinciale Kraamzorg

Voor het bevallen en verzorgen van een baby is de juiste zorg nodig. Het team van Dé Provinciale Kraamzorg Oosterschelde beschikt over uitstekend gekwalificeerde kraamzorgconsulenten of kraamverzorgenden die zich dagelijks inzetten om jou en je baby een onbezorgde kraamtijd te bezorgen. Daarnaast geven ze ook tips en adviezen, zodat jij goed voorbereid de bevalling en de kraamtijd in gaat!

Zwangerschapscursussen in de omgeving van de Oosterschelde

Een zwangerschap kan helemaal nieuw voor je zijn, maar ook bij een tweede kindje is het goed om voorbereid te zijn. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de zwangerschap, de bevalling of borstvoeding? Dé Provinciale Kraamzorg Oosterschelde biedt verschillende cursussen en activiteiten aan. Deze worden in de meeste gevallen vergoed door je zorgverzekeraar. Ideaal!

Aanmelden voor kraamzorg rondom de Oosterschelde

Heb je al de keuze gemaakt voor Dé Provinciale Kraamzorg rondom Oosterschelde? Wij helpen jou graag bij de ondersteuning in deze bijzondere tijd! Meld je heel eenvoudig aan via het aanmeldformulier op de website. Wil je meer informatie voordat je een keuze maakt? Dat is ook heel begrijpelijk. Neem een kijkje op onze website voor de contactgegevens van de kraamzorgconsulente in jouw regio.