Een kindje op komst

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Er is een kindje op komst. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Ook al is je baby nog niet geboren, jij kan je samen met je partner al wel goed voorbereiden op de aanstaande gezinsuitbreiding. Daarbij kan je vertrouwen op Dé Provinciale Kraamzorg. Wij doen er alles aan om jouw kraamtijd straks prettig te laten verlopen met de beste kraamzorg, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Maar ook voordat het zover is, kan je bij ons terecht voor informatie en advies over cursussen die je kan volgen.

  • Deskundige kraamverzorgenden

  • Één aanspreekpunt

  • Meer dan 50 jaar ervaring

  • Altijd dichtbij

Een goede voorbereiding met Dé Provinciale Kraamzorg

Dé Provinciale Kraamzorg helpt jou om je voor te bereiden op de komst van je kindje. Wij kunnen je bijvoorbeeld adviseren over cursussen en trainingen rondom zwangerschap en bevalling. Tijdens je zwangerschap krijg je bovendien te maken met veel verschillende praktische zaken, zoals voeding: wat mag je wel en niet eten tijdens de zwangerschap en de borstvoeding? Ook is het belangrijk om voorbereid te zijn op de bevalling, zodat je alles in huis hebt wat je nodig hebt. Dé Provinciale Kraamzorg geeft antwoord op al jouw vragen!

Gratis hulpmiddelen van Medipoint

Dé Provinciale Kraamzorg werkt samen met thuiszorgwinkel Medipoint. Medipoint biedt alle kraamzorghulpmiddelen die je nodig hebt tijdens en na je zwangerschap. Je kunt hier een aantal geselecteerde kraamzorghulpmiddelen gratis lenen, zoals een ondersteek, bedverhogers of bedklossen, toiletstoel, douchestoel en een rugsteun. Ook kun je een volledig kraampakket bestellen.

Goed opgeleide en ervaren kraamzorgconsulenten

Kraamzorgconsulent

Bij Dé Provinciale Kraamzorg heb jij altijd een vast aanspreekpunt tijdens je zwangerschap én in je kraamtijd: de kraamzorgconsulent. Onze kraamzorgconsulenten hebben jarenlange ervaring in de kraamzorg en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Of die nu gaan over je verzekering of over praktische zaken rondom de bevalling en de kraamtijd. Omdat jouw kraamzorgconsulent gekoppeld is aan de regio waarin jij woont, heeft ze contact met verloskundigen, ziekenhuizen en kraamhotels bij jou in de buurt.

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over de kraamzorg van Dé Provinciale Kraamzorg?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgers

Schrijf je meteen in bij
Dé Provinciale Kraamzorg