Een kindje op komst

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Er is een kindje op komst. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Ook al is je baby nog niet geboren, jij kan je samen met je partner al wel goed voorbereiden op de aanstaande gezinsuitbreiding. Daarbij kan je vertrouwen op Dé Provinciale Kraamzorg. Wij doen er alles aan om jouw kraamtijd straks prettig te laten verlopen met de beste kraamzorg, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Maar ook voordat het zover is, kun je bij ons terecht voor informatie en advies over cursussen die je kunt volgen.

Ben je al benieuwd wat je allemaal nodig hebt voor jouw bevalling en kraambed? Klik hier.

  • Deskundige kraamverzorgenden

  • Één aanspreekpunt

  • Meer dan 50 jaar ervaring

  • Altijd dichtbij

Een goede voorbereiding met Dé Provinciale Kraamzorg

Dé Provinciale Kraamzorg helpt jou om je voor te bereiden op de komst van je kindje. Wij kunnen je bijvoorbeeld adviseren over cursussen en trainingen rondom zwangerschap en bevalling. Tijdens je zwangerschap krijg je bovendien te maken met veel verschillende praktische zaken, zoals voeding: wat mag je wel en niet eten tijdens de zwangerschap en de borstvoeding? Ook is het belangrijk om voorbereid te zijn op de bevalling, en zorg ervoor dat je de volledige babyuitzet in huis hebt. Dé Provinciale Kraamzorg geeft antwoord op al jouw vragen! Vragen mag je altijd stellen aan jouw kraamzorgconsulent.

 

 

Benodigdheden bevalling en kraambed

Wat heb je nodig voor jouw bevalling en kraamtijd?

Of je nu thuis, in het ziekenhuis of kraamhotel bevalt, wij adviseren je om een kraampakket in huis te halen. In de kraamtijd zal de inhoud hiervan zeker van pas komen. Het pakket kun je aanvragen bij je zorgverzekeraar en het de inhoud verschilt per verzekeraar (verschilt per verzekeraar en de gekozen verzekeringsvorm of je het pakket vergoed krijgt).

Voor de bevalling en de kraamtijd heb je meer nodig dan alleen een kraampakket. Klik hier voor het volledige overzicht.

Gratis hulpmiddelen van Medipoint

Dé Provinciale Kraamzorg werkt samen met thuiszorgwinkel Medipoint. Medipoint biedt alle kraamzorghulpmiddelen die je nodig hebt tijdens en na je zwangerschap. Je kunt hier een aantal geselecteerde kraamzorghulpmiddelen gratis lenen, zoals een ondersteek, bedverhogers of bedklossen, toiletstoel, douchestoel en een rugsteun. Ook kun je een volledig kraampakket bestellen.

Goed opgeleide en ervaren kraamzorgconsulenten

Kraamzorgconsulent

Bij Dé Provinciale Kraamzorg heb jij altijd een vast aanspreekpunt tijdens je zwangerschap én in je kraamtijd: de kraamzorgconsulent. Onze kraamzorgconsulenten hebben jarenlange ervaring in de kraamzorg en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Of die nu gaan over je verzekering of over praktische zaken rondom de bevalling en de kraamtijd. Omdat jouw kraamzorgconsulent gekoppeld is aan de regio waarin jij woont, heeft ze contact met verloskundigen, ziekenhuizen en kraamhotels bij jou in de buurt.

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze vacature
van Dé Provinciale Kraamzorg?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Dé Provinciale Kraamzorg