Blijvend hoog niveau

Kwaliteit van onze kraamzorg

Dé Provinciale Kraamzorg gaat voor de beste kwaliteit! We komen onze afspraken na, hebben diverse kwaliteitscertificeringen en zijn een erkend leerbedrijf. Zo houden wij de kwaliteit van onze kraamzorg op hoog niveau.

Zorggarantie en beroepsgeheim

Je kan altijd rekenen op de levering van het aantal met jou overeengekomen zorguren, tenzij zich bij jou of ons een onvoorziene situatie voordoet. Omdat je kraamverzorgende bij jou in huis meedraait, is ze nauw betrokken bij wat er speelt binnen jouw gezin. Wat privé is, moet uiteraard privé blijven. Daarom rust op alles wat onze medewerkers tijdens het werk meemaken, zien en horen het beroepsgeheim. Dat geldt ook voor eventuele stagiaires.

Kwaliteitscertificeringen

Bij Dé Provinciale Kraamzorg leggen we de lat hoog. Daarom stellen we hoge eisen aan onze zorg, zodat die van hoog niveau blijft. Dat we daarin slagen, blijkt uit het feit dat we beschikken over het ISO 9001:2015 kwaliteitscertificaat uitgegeven door DNV.

Erkend leerbedrijf

Wij willen jou en je baby de beste kraamzorg bieden. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Daarom werken we mee aan het opleiden van toekomstige kraamverzorgenden, door hen de mogelijkheid te bieden stage bij ons te lopen. We zijn een door Calibris erkend leerbedrijf. Stagiaires werken bij ons altijd onder begeleiding van een gediplomeerde en ervaren kraamverzorgende. Ook zij moeten zich houden aan het beroepsgeheim. Tijdens het intakegesprek dat we met je voeren, kan je aangeven of je wel of geen prijs stelt op de aanwezigheid van een stagiaire tijdens de bevalling en/of kraamtijd.

Wist je dat....

Er binnenkort een vacature komt om deel te nemen aan onze cliëntenraad?

Wil je nu al meer informatie? Vul dan ons contactformulier in dan nemen wij contact met je op.

Wij staan voor je klaar

Liever iemand persoonlijk spreken? Geen probleem!

 • Deskundige kraamverzorgenden

 • Één aanspreekpunt

 • Meer dan 50 jaar ervaring

 • Altijd dichtbij

Kraamzorg van Dé Provinciale Kraamzorg

Kraamzorg is persoonlijke zorg voor jou en jouw baby. De bevalling en de eerste dagen met je baby zijn heel bijzonder. De deskundige kraamverzorgenden van Dé Provinciale Kraamzorg zijn er om jouw kraamtijd zo prettig mogelijk te maken. Of je je kraamtijd nu thuis of in het kraamhotel doorbrengt: je kan op ons vertrouwen voor goede, persoonlijke zorg voor moeder en kind, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Ook kunnen we je begeleiden tijdens de bevalling en de voorbereiding daarop. We zijn altijd dichtbij en bij alles wat we doen, staan jouw wensen voorop.

Niet voor niets beoordelen onze cliënten onze kraamzorg met een 8,8!

Voordelen Dé Provinciale Kraamzorg

Wanneer je kiest voor onze kraamzorg, dan mag je dit van ons verwachten:

 • Een kraamverzorgende met speciale scholing voor bevallingen
 • Lactatiekundigen die zijn gecertificeerd voor hulp bij de borstvoeding (ook aan huis)
 • Geen verschillende mensen over de vloer: in 75% van de gezinnen één persoon
 • Kraamzorg en ondersteuning op maat
 • Jarenlange ervaring
 • Niet alleen voor jou, maar voor het hele gezin
 • Contracten met alle zorgverzekeraars

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze vacature
van Dé Provinciale Kraamzorg?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Dé Provinciale Kraamzorg