Altijd bij jou in de buurt

Kraamzorg Zeeuws-Vlaanderen

Wij begrijpen dat als je net te horen gekregen hebt dat je zwanger bent, je het zo lang mogelijk wil vieren. Het is ten slotte een heel bijzonder moment. Toch moet je ook beginnen met de zoektocht naar passende kraamzorg en dat kan best lastig zijn in een regio als Zeeuws-Vlaanderen waar veel mogelijkheden zijn. Dé Provinciale Kraamzorg heeft een hecht en gekwalificeerd team die jouw kraamtijd zo prettig mogelijk maken!

Kraamzorg in Zeeuws-Vlaanderen

Dé Provinciale Kraamzorg heeft meer dan 50 jaar ervaring in kraamzorg en daarmee veel ervaring opgebouwd. Onze kraamverzorgenden en kraamzorgconsulenten zetten zich iedere dag in om jou, je baby, je partner en eventuele andere kinderen te ondersteunen tijdens je kraamtijd. Daarnaast assisteren ze ook bij de bevaling. Oftewel, Dé Provinciale Kraamzorg zorgt dat jij zo veel mogelijk van deze bijzondere tijd kan genieten!

Het team van DPK Zeeuws-Vlaanderen

Ben je op zoek naar kraamzorg in de buurt? Dé Provinciale Kraamzorg is door de compacte werkgebieden altijd dicht bij huis. Die kleine werkgebieden zorgen ervoor dat het team zich kan focussen op persoonlijke zorg voor jou. Het team is hecht en daardoor goed op elkaar ingespeeld. Dit, samen met de bevoegdheid en ervaring van onze kraamverzorgenden en kraamzorgconsulenten zorgt ervoor dat Dé Provinciale Kraamzorg jou zo goed mogelijk kan ondersteunen bij je bevalling en de kraamtijd.  

Zwangerschapscursussen in Zeeuws-Vlaanderen

Ben je er net achter gekomen dat je zwanger bent? Hoera! Dat betekent dat de zwangerschapsperiode begint en daarmee komt de bevalling steeds dichterbij. Dat kan erg spannend zijn. Daarom beschikt Dé Provinciale Kraamzorg over verschillende soorten cursussen en activiteiten op het gebied van zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Deze cursussen en activiteiten worden in de meeste gevallen vergoed door je zorgverzekeraar.

Aanmelden voor kraamzorg in regio Zeeuws-Vlaanderen

Heb je al de keuze gemaakt voor Dé Provinciale Kraamzorg in Zeeuws-Vlaanderen? Wij helpen jou graag bij de ondersteuning in deze bijzondere tijd! Meld je heel eenvoudig aan via het aanmeldformulier op de website. Wil je meer informatie voordat je een keuze maakt? Dat is ook heel begrijpelijk. Neem een kijkje op onze website voor de contactgegevens van de kraamzorgconsulente in jouw regio.