Altijd bij jou in de buurt

Kraamzorg Schouwen-Duiveland

Een spannende tijd breekt aan! Van het moment dat je erachter komt dat je zwanger bent en je het je dierbaren kan vertellen en tot het moment dat je opeens je baby vasthoudt. Dat is nogal wat! Gelukkig kunnen onze gekwalificeerde kraamzorgconsulenten en kraamverzorgenden jou altijd ondersteunen. Kraamzorg zit namelijk in het basispakket van je zorgverzekering. Het team van Dé Provinciale Kraamzorg Schouwen-Duiveland staat altijd voor je klaar!

Kraamzorg in Schouwen-Duiveland

Al meer dan 50 jaar is kraamzorg ons vak. Hierdoor hebben we al enige tijd ervaring kunnen opbouwen met het ondersteunen van jou, je baby, je partner en eventuele kinderen. Onze gekwalificeerde kraamzorgconsulenten en kraamverzorgenden werken in teams verspreidt over Zeeland, zodat ze altijd bij jou in de buurt zijn. Ook in Schouwen-Duiveland. De beste start maken we samen!

Dé Provinaciale Kraamzorg biedt kraamzorg op maat

Niemand is hetzelfde, dus hoe een bevalling of kraamtijd zal gaan, kan niet worden voorspeld. Zelfs bij een tweede of derde kind kan het totaal anders zijn. Dat is de reden dat wij kraamzorg op maat bieden, want op deze manier ontvang je altijd het aantal uur kraamzorg dat je nodig hebt. Dé Provinciale Kraamzorg Schouwen-Duiveland beschikt over drie kraampakketten die variëren in het aantal uur ondersteuning van een kraamzorgconsulente of kraamverzorgende. De kraamzorgconsulente maakt op basis van het verloop van de bevalling en de thuissituatie een inschatting over welk pakket je nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat jij de ondersteuning en zorg krijgt die je verdient!

Zwangerschapscursussen in Schouwen-Duiveland

Dé Provinciale Kraamzorg Schouwen-Duiveland wilt jou zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het verzorgen van jou en je pasgeboren baby. Wij bieden een ruim aanbod aan activiteiten en cursussen om je van alle informatie te voorzien die je nodig hebt. Wil je iets weten over borstvoeding of wil je meer weten over de bevalling? Alles is mogelijk! Op de website van Dé Provinciale Kraamzorg staat meer informatie over de cursussen en over hoe je je moet aanmelden.

Aanmelden voor kraamzorg in regio Schouwen-Duiveland

Heb je al de keuze gemaakt voor Dé Provinciale Kraamzorg Schouwen-Duiveland? Wij helpen jou graag bij de ondersteuning in deze bijzondere tijd! Meld je heel eenvoudig aan via het aanmeldformulier op de website. Wil je meer informatie voordat je een keuze maakt? Dat is ook heel begrijpelijk. Neem een kijkje op onze website voor de contactgegevens van de kraamzorgconsulente in jouw regio.