Help andere vrouwen

Deelname Moeders voor Moeders

Zwanger worden is fantastisch, maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wist je dat in Nederland maar liefst één op de zes stellen te maken krijgt met vruchtbaarheidsproblemen? Waarschijnlijk ken je in je omgeving ook voorbeelden daarvan en weet je dat dit vaak veel verdriet met zich meebrengt. Moeders voor Moeders wil graag stellen met vruchtbaarheidsproblemen helpen. Daarom zamelt Moeders voor Moeders urine in van pril zwangere vrouwen. De urine van pril zwangere vrouwen bevat namelijk het HCG-hormoon. Van dit hormoon worden medicijnen gemaakt die voor stellen met vruchtbaarheidsproblemen van onschatbare waarde zijn.

Andere vrouwen helpen is heel eenvoudig

Deelnemen aan Moeders voor Moeders werkt heel simpel. Meld je aan via www.moedersvoormoeders.nl of bel 088-278 00 00. Vervolgens neemt een informatrice contact met je op en maakt zij een afspraak om bij je langs te komen. Tijdens het huisbezoek vertelt de informatrice precies hoe alles werkt en neemt ze de deelnamevoorwaarden met je door. Meer informatie over deze deelname voorwaarden vind je op onze website. Ook doen jullie nog een HCG-test en krijg je alvast een leuk aardigheidje, omdat je andere vrouwen helpt met jouw geluk!

Hoe gaat het in z’n werk?

Van Moeders voor Moeders ontvang je alles wat je nodig hebt om je urine op te vangen en te bewaren. Op een vaste dag in de week komt één van de chauffeurs de urine die je afstaat bij je ophalen. Je hoeft hier niet voor thuis te blijven. Met je informatrice spreek je gewoon af waar je de flessen met ingezamelde urine neerzet. Vanzelfsprekend wordt er discreet gewerkt. Zo staat er op de bestelbus geen reclame van Moeders voor Moeders en doen de chauffeurs er alles aan om de flessen zo onopvallend mogelijk om te wisselen

Doe mee aan Moeders voor Moeders!

Ben je (net) zwanger? Deel dan ook je geluk en doe mee. Ga naar www.moedersvoormoeders.nl of bel 088 -278 00 00. Aanmelden kan vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot en met de 11e week van je zwangerschap. Je kan meedoen vanaf de 6e tot en met de 16de week.

 

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze vacature
van Dé Provinciale Kraamzorg?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Dé Provinciale Kraamzorg