Altijd bij jou in de buurt

Kraamzorg Tholen en West-Brabant

Wij hebben gehoord dat Tholen en West-Brabant er een nieuwe bewoner bij heeft en dat moet natuurlijk gevierd worden! Toch is het naast feest vieren ook belangrijk om alvast enkele zaken te gaan regelen, zoals de kraamzorg. Wil je een kraamzorg met ervaring? Kies dan voor Dé Provinciale Kraamzorg. Onze gekwalificeerde kraamzorgconsulenten en kraamverzorgenden helpen jou graag bij het verzorgen en ondersteunen je baby.

Kraamzorg in Tholen en West-Brabant

De grote zoektocht naar de juiste kraamzorg kan beginnen, want tijdens de kraamtijd verdien jij ondersteuning. Samen met een kraamzorgconsulente uit Tholen en West-Brabant worden jouw wensen bepaalt voor de bevalling, daarnaast bekijkt de kraamzorgconsulente de thuissituatie en geeft op basis daarvan advies. Na de bevalling wordt de kraamverzorgende jouw aanspreekpunt. Zij doet onder andere dagelijkse gezondheidschecks, ondersteunt bij het douchen of wassen, verzorgt ontbijt en lunch en maakt waar nodig schoon. Daarnaast geeft zij de nodige tips en adviezen over het verzorgen van jouw pasgeboren baby.   

Kraamzorg op maat in Tholen en West-Brabant

Van een zwangerschap weet je nooit hoe het zal verlopen en daarom bieden we bij Dé Provinciale Kraamzorg Tholen en West-Brabant alles op maat. De kraamzorgconsulente beoordeelt op basis van het  verloop van de zwangerschap en de thuissituatie welk pakket het best bij jouw situatie past. In totaal zijn er 3 pakketten die verschillen in het aantal uur aan kraamzorg dat je krijgt. Op deze manier zorgen wij ervoor dat zo prettig mogelijk kan genieten van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.  

Kraamzorg aanvragen bij DPK Tholen en West-Brabant

Heb je al de keuze gemaakt voor Dé Provinciale Kraamzorg in Tholen en West-Brabant? Wij helpen jou graag bij de ondersteuning in deze bijzondere tijd! Meld je heel eenvoudig aan via het aanmeldformulier op de website. Wil je meer informatie voordat je een keuze maakt? Dat is ook heel begrijpelijk. Neem een kijkje op onze website voor de contactgegevens van de kraamzorgconsulente in jouw regio.