Opvoeden is samenspel, wij doen mee!

Week van de Opvoeding

Dit jaar is de Week van de Opvoeding van maandag 1 tot en met zondag 7 oktober 2018.

De Week van de Opvoeding staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Ook kun je tijdens deze week gratis deelnemen aan een workshop. Lees meer....

Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. Ouders, medeopvoeders en professionals ontmoeten elkaar en wisselen gedachten uit. Het gaat om het bewust worden en uitspreken van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap die veel ouders hebben. Wat is een goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je? In heel Nederland kun je tijdens de week workshops, webinars, lezingen of andere activiteiten bezoeken.

Het thema van dit jaar: Opvoeden is samenspel. Opvoeden doe je niet alleen. Het is een samenwerking tussen onder meer ouders,  kinderopvang, scholen, sportverenigingen en gemeente.

Moeders treffen Moeders

Tijdens deze week kun je op woensdag 3 oktober a.s. aansluiten aan Moeders treffen moeders (extra) met workshop babymassage. Bezoek Moeders treffen Moeders en neem je baby mee! Workshop babymassage wordt gegeven door Angele van het Westeinde. Praten over alledaagse dingen met andere moeders, een deskundige kraamverzorgende, een lactatiekundige en – indien aanwezig – een verloskundige: dat is Moeders treffen Moeders. Dat doe je uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

Jij en je baby zijn van harte welkom en deelname is gratis! Indien je wilt deelnemen aan de workshop moet je wel een warme doek en hydrofiele luier meenemen. De workshop is bedoeld voor jou en jouw baby van ongeveer 6 weken tot 9 maanden oud. Je moet je hiervoor wel aanmelden via: https://www.kraamzorgzeeland.nl/cursussen/moeders-treffen-moeders