Zwangerschapszwemmen

Inspannen en ontspannen in warm water, goed voor uw lijf, de band met de baby en leuk om contacten op te doen met anderen in dezelfde situatie!

Bent u in verwachting? Dan weet u dat sporten niet altijd even prettig is. Als u toch in conditie wilt blijven, dan biedt Zwangerschapszwemmen uitkomst. Met oefeningen in het water bent u volop in beweging. Bovendien werkt het water zeer ontspannend.

Voordat de les begint, zwemt u een paar baantjes. Daarna zet de instructeur u aan het werk. U traint uw armen, benen en buik. Ook doet u oefeningen om uw bekken te trainen. Zo bereidt u zich goed voor op de bevalling. U beweegt zowel in diep als in ondiep water van ongeveer 32 graden. Er is een gediplomeerd instructeur om u te helpen met de oefeningen.
 

Activiteiten informatie

Aantal bijeenkomsten: Onbeperkt
Duur bijeenkomst: 45 minuten

Kosten: 
De kosten kun je vinden op de website: www.destok.nl  (Sommige cursussen worden vergoed door je zorgverzekeraar. Vraag het daar na.)

Locatie:
Zwembad De Stok Roosendaal
 

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken www.destok.nl U kunt ook contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@destok.nl of telefonisch via 0165 585959.

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze vacature
van Dé Provinciale Kraamzorg?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Dé Provinciale Kraamzorg