Op weg naar je bevalling

De cursus 'Op weg naar je bevalling' is een complete en zeer praktijkgerichte cursus in één avond voor jou en je partner. De cursus wordt in groepsverband met maximaal 10 deelnemers gegeven. 

Alle facetten van de bevalling worden uitgebreid besproken, inclusief ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken. Ook pijnbestrijding komt aan de orde.

Na het volgen van de cursus heb je een heel compleet en reëel beeld van de bevalling met als rode draad wat je zelf kunt doen om je bevalling positief te beïnvloeden. De cursus is zeer praktijkgericht door de jarenlange ervaring van de docente op de verloskamers.

Deze cursus biedt je ook de mogelijkheid om individuele begeleiding te krijgen in je eigen vertrouwde omgeving op een door jou gewenst tijdstip. Je kunt hier bijvoorbeeld voor kiezen bij angst voor de bevalling, wanneer je wat minder goed ter been bent of als de reguliere data niet uitkomen.

Cursusinformatie

Aantal bijeenkomsten: 1
Duur bijeenkomst: een avond

Kosten:
De kosten van deze cursus kun je vinden op de website: www.volvertrouwenbevallen.nl (Sommige cursussen worden vergoed door je zorgverzekeraar. Vraag het daar na.)

Locaties:
Breda, Dordrecht, Bergen op Zoom, Waalwijk, Tilburg en Roosendaal

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie vind je op de website www.volvertrouwenbevallen.nl. Aanmelden kan per e-mail via caroline@volvertrouwenbevallen.nl of telefonisch via 06-24646296. 

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze vacature
van Dé Provinciale Kraamzorg?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Dé Provinciale Kraamzorg