Cursus Bijzonder Bevallen

Dé online cursus die jou voorbereidt op de bevalling en de periode daarna.

Bijzondere tijden vragen om een bijzondere voorbereiding op jouw bevalling en de komst van je kindje. In de online cursus Bijzonder Bevallen krijg je uitgebreide informatie over zwangerschap, bevalling en de periode daarna, waaronder het eerste contact, de kraamtijd en borst- en kunstvoeding, maar biedt jou ook praktische technieken en oefeningen.

Bijzonder Bevallen is een online cursus van in totaal meer dan 14 uur aan online lesmateriaal. Elke les start met een deel theorie, daarna leer ik je een aantal oefeningen en/of technieken met makkelijk te volgen instructies waarmee je direct aan de slag kunt. Een enorm uitgebreide en interactieve cursus dus, met bijpassende werkbladen, oefeningen en technieken, waarin alle informatie altijd up to date is en je de deur niet voor uit hoeft!

De lessen kun je zelf op je eigen tempo en in je eigen tijd volgen, vanaf de bank of knus onder de dekens in bed: waar en wanneer je maar wilt zonder afleiding van anderen. Eigenlijk gewoon een privé cursus helemaal voor jou alleen! Je kunt de lessen (in) 1 keer bekijken, maar ook in delen én alle lessen zijn ook nog eens tot 6 maanden na aankoop terug te kijken. Naast de online lessen, ontvang je ook het cursusmateriaal, inclusief alle praktijkoefeningen en -technieken, om nog eens rustig na te kunnen lezen en kun je na afloop eventuele vragen stellen die je misschien nog hebt.

Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen in deze cursus:

 Het verloop van de zwangerschap
 Anatomie
 Pijnbeleving en pijnverlichting
 Hoe om te gaan met angst en onzekerheid
 Thuis bevallen of in het ziekenhuis/kraamhotel
 Mogelijke interventies en complicaties tijdens de bevalling
 Aankondiging en fasen van de bevalling
 Ontspannings- en ademhalingsoefeningen
 Perstechniek en baringshoudingen
 Het eerste contact met je baby
 Borst- en kunstvoeding
 De kraamtijd en de periode daarna

Kosten:

De kosten voor deze cursus kun je vinden op de website: www.praktijkbijzonder.nl (sommige cursussen worden vergoed door je zorgverzekeraar. Vraag het daar na.)

Locatie:

Online te volgen.

Wil je al een impressie van de online cursus, bekijk dit filmpje op de website van Praktijk Bijzonder: https://praktijkbijzonder.nl/product/bijzonder-bevallen/ 

Meer informatie en aanmelden:

Wil je meer informatie over de Online Cursus Bijzonder Bevallen of je meteen aanmelden? Neem dan contact op met Praktijk Bijzonder via info@praktijkbijzonder.nl of via 06-17854671.

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze vacature
van Dé Provinciale Kraamzorg?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Dé Provinciale Kraamzorg