Winactie: De meest originele bekendmaking van zwangerschap

Verwachten jij en je partner een kindje? Van harte gefeliciteerd! Hoe hebben jullie de zwangerschap bekendgemaakt? Deel jouw bekendmaking op de Facebookpagina van Dé Provinciale Kraamzorg en wie weet winnen jullie een mooi naamkoffertje van Made by Mies!

Jij en je partner zijn door het dolle: jullie verwachten een kindje! Wanneer jullie het mooie nieuws hebben gehoord, willen jullie dit bekendmaken. Heel de wereld mag het weten. Of nou ja, allereerst natuurlijk jullie ouders, broers en zussen en goede vrienden. Hoe hebben jullie de zwangerschap bekendgemaakt aan familie en vrienden? Of hebben jullie het op een unieke manier op social media gedeeld?

De meest originele bekendmaking
Bij Dé Provinciale Kraamzorg zijn we benieuwd naar alle manieren waarop je een zwangerschap bekend kan maken. Daarom hebben wij een winactie in het leven geroepen! Deel op de Facebookpagina van Dé Provinciale Kraamzorg de manier waarop jij jouw omgeving hebt verteld over de zwangerschap. Was het met een bijzondere foto of hebben jullie een geintje uitgehaald? De meest originele bekendmaking wordt beloond met een mooi naamkoffertje van Made by Mies!

Ga naar de Facebookpagina van Dé Provinciale Kraamzorg en doe mee!

 

Helemaal gratis en voor niks!

Download nu gratis het
Kraamtijd! Magazine

  • Handige tips en tricks voor tijdens het bevallen
  • Verhalen van kersverse ouders én onze kraamzorgconsulenten
  • Alles over thuis bevallen, in het kraamhotel of in het ziekenhuis