Informatieavond borstvoeding

Wij volgen de adviezen en richtlijnen op van Rijksoverheid en RIVM m.b.t. de Coronamaatregelen.
Aanmelden kan op geplande data.
Tot 1 september 2020 worden er geen avonden op locatie gehouden, alleen d.m.v. en webinar (zie cursusinformatie).


 

Dé Provinciale Kraamzorg/Lunavi Kraamzorg verzorgt voorlichtingsavonden voor aanstaande ouders die meer willen weten over borstvoeding. Deze voorlichtingsavonden worden verzorgd door een lactatiekundige IBCLC. Tijdens deze voorlichtingsavonden vertelt zij je alles over de voordelen van borstvoeding, do’s en don’ts en hoe je het beste kunt voorbereiden. Ook manieren waarop je partner kan helpen, kolven en borstvoeding combineren met werk komen aan de orde. 

Cursusinformatie

Webinar:
Aanmelden kan op geplande data, indien het niet mogelijk is om op locatie bij elkaar te komen dan wordt de informatieavond d.m.v. een Webinar gegeven. Je krijgt dan vroegtijdig via de mail een inlogcode om je aan te melden voor de Webinar. De Webinar wordt op de geplande datum en tijd verzorgd.
Kosten: € 10,00,  inclusief informatiemateriaal die je na het volgen van de Webinar krijgt toegezonden. Ook is het mogelijk om de Webinar te volgen zonder informatiemateriaal toegezonden te krijgen, de kosten bedragen dan € 7,50. 

Bijeenkomst op locatie: 1 avond van 19.30 uur tot 21.30 uur, koffie, thee en informatiemateriaal zijn inbegrepen
Kosten: € 15,00 
Locatie:
1e halfjaar 2020
2e halfjaar 2020

 

Meer informatie en aanmelden:

Telefonisch op nummer 0113 – 224000 of per e-mail via post@deprovincialekraamzorg.nl (Graag aangeven of je alleen komt of met partner.)

Cursusinformatie

Duur cursus: 1 avond
Locatie:

1e halfjaar 2020
2e halfjaar 2020
 

Prijs: € 15,00