Dé Provinciale Kraamzorg I Lunavi Kraamzorg

Vacature medewerker BabythuisZorg

Ben jij op zoek naar meer uitdaging en verdieping? Wil jij je graag verder ontwikkelen en zo nog meer uitdaging krijgen in jouw werk?

Dan is er goed nieuws voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers.

Wat is BabythuisZorg?

Het wordt steeds duidelijker dat de eerste 1000 dagen in het leven van een kindje cruciaal zijn voor de verdere ontwikkeling. BabythuisZorg biedt laagdrempelige en vroegtijdige zorg, aan ouders met jonge kinderen, die aanvullende ondersteuning nodig hebben met als doel het voorkomen van problemen op latere leeftijd. Deze preventieve ondersteuning richt zich op het bevorderen van groei en ontwikkeling van de baby, een gezonde leefstijl en een gezonde sociale en fysieke omgeving waardoor een pasgeborene een gezonde, veilige en kansrijke start heeft.

Wat houdt de functie in?

BabythuisZorg is niet hetzelfde dan kraamzorg. Bij kraamzorg leer je ouders zelfstandig voor hun baby te zorgen. Bij BabythuisZorg bied je zorg in complexere situaties waarbij ouders na de kraamtijd nog aanvullende zorg nodig hebben. Als BabythuisZorg medewerker kun jij deze hulp geven. Jij geeft tijdelijk laagdrempelig en praktische zorg aan ouders met jonge kinderen die deze extra ondersteuning nodig hebben.

Wie ben jij?

  • Jij bent een gediplomeerd kraamverzorgende met minimaal 2 jaar werkervaring die zich graag verder wil ontwikkelen. Je bent ingeschreven bij het Kenniscentrum van Kraamzorg;
  • Je hebt ervaring en affiniteit met gezinnen in een kwetsbare situatie;
  • Je kunt goed zelfstandig werken  maar daarnaast ben je ook een kei in samenwerken;
  • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en ziet kansen ter verbetering van het welbevinden van het gezin;
  • Risicosignalering is een van je sterke punten;
  • Je bent klantgericht, beschikt over tact, overredingskracht en invoelend vermogen en je kunt goed stimuleren, motiveren en omgaan met wisselende emoties;
  • Je bent bereid om onregelmatig te werken.

Wij bieden:

Een unieke kans om je verder te ontwikkelen waarbij wij jouw scholingskosten betalen. Je wordt ingeschaald in FWG 35. Je krijgt een ruime kilometervergoeding en een mooi uniform. In overleg stemmen we af hoeveel uur jij graag wilt werken en hoe jouw rooster eruit ziet. Als BabythuisZorg medewerker sta je niet op wacht. Je hebt korte communicatielijnen met de BabythuisZorgcoördinator en als je daarnaast nog behoefte hebt aan een luisterend oor is er onze teamcoach.

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar:
manager Brigit Oele: brigit.oele@lunavi.nl of
manager Tamara Jongenelen: tamara.jongenelen@deprovincialekraamzorg.nl

Bellen voor meer info kan met Roxanne Gade, coördinator BabyThuiszorg, via e-mail: roxanne.gade@lunavi.nl op telefonisch: 06-42352961.