Schrijf je in bij Dé Provinciale Kraamzorg

En maak gebruik van onderstaand voordeel

Als je jezelf in schrijft bij Dé Provinciale Kraamzorg kun je rekenen op de beste kraamzorg. Bovendien kun je gebruik maken van diverse voordelen.

Cadeaubonnen DPK - Morres

 

€ 25,- korting bij Morres

Morres is een gezellig familiebedrijf, dat meer dan 100 jaar geleden is gestart en is uitgegroeid tot de beste woonwinkel van Nederland. De winkelformule van Morres Wonen in Hulst is uniek in Europa. Het woonwarenhuis is een inspiratieplek voor je complete huis. Je vindt er alles voor je huis onder 1 dak. Op de kids afdeling vind je alles voor je babykamer en de verzorging van je kindje. 

Hoe werkt het
Je ontvangt de kortingskaart bij inschrijving. Vul de kaart volledig in en lever deze in bij de winkel. Je ontvangt de korting direct in de winkel. 

Cadeaubonnen DPK - Zeeuwse Klik

 

Fotoshoot inclusief 1 foto-afdruk van € 119,- voor € 50

De Zeeuwse Klik fotografen werken door heel Zeeland en West-Brabant, dus altijd een klik in de buurt. Deze aanbieding geldt voor zwangerschaps-, newborn- en babyshoot t/m 6 maanden.

Hoe werkt het
Bel of mail voor een afspraak naar de Zeeuwse Klik en vermeld dat je bent ingeschreven voor kraamzorg van Dé Provinciale Kraamzorg. Bekijk hier de voorwaarden. 
info@zeeuwseklik.nl of  (+31) 6 48 55 87 07

Cadeaubon - Cursus

 

€ 20,- korting op een cursus Shantala babymassage van Dé Provinciale Kraamzorg

Shantala Babymassage van Dé Provinciale Kraamzorg is puur genieten, voor je baby én voor jou! Je hebt het zo onder de knie. De cursus is bedoeld voor baby’s in de leeftijd van ongeveer 6 weken tot 9 maanden. De cursus wordt gegeven door ervaren docenten

Hoe werkt het
Vermeld bij aanmelding voor de cursus dat je kraamzorg hebt ontvangen van Dé Provinciale Kraamzorg.