Welke mogelijkheden biedt Dé Provinciale Kraamzorg voor opleiding en stage?

Opleidingen

Dé Provinciale Kraamzorg verzorgt zelf met regelmaat een branche erkende kraamzorgopleiding. Eventuele vacatures hiervoor vind je onder het kopje: Werken bij. Ook werkt Dé Provinciale Kraamzorg samen met BOL-opleidingen. Informatie hierover vind je hier.

Stages

Binnen onze organisatie kunnen wij alleen stageplaatsen aanbieden aan studenten die de BOL-opleiding volgen.
De stages worden vanuit de kraamopleidingen in Zeeland bij bovenstaande scholen direct geregeld met de praktijkbegeleider van Dé Provinciale Kraamzorg. 

Het aanbieden van een snuffelstage voor studenten die (nog) niet in opleiding zijn tot kraamverzorgende behoort tot de mogelijkheid, we bekijken dit per persoon. Een dergelijk verzoek willen wij graag in behandelingen nemen, mail naar: post@deprovincialekraamzorg.nl
Vragen of een verzoek over deze vorm van stage zullen wij doorzetten naar de praktijkbegeleidster.

Wij zijn niet in de gelegenheid om studenten die niet in opleiding zijn voor een opleiding tot kraamverzorgende een maatschappelijke of snuffelstage aan te bieden. Binnen onze organisatie werken geen hbo-verpleegkundigen in de kraamzorg. Het is dan ook niet mogelijk voor deze opleiding bij ons stage te lopen. Ook wordt er bij Dé Provinciale Kraamzorg geen stage voor de opleiding tot verloskundige aangeboden. Indien je derdejaars verloskundige in opleiding bent is het wel mogelijk om te solliciteren voor de partuspoule.

Meeloopdagen

Wij kunnen geen meeloopdagen aanbieden.