Kwaliteit van onze kraamzorg

Blijvend hoog niveau

Dé Provinciale Kraamzorg gaat voor de beste kwaliteit! We komen onze afspraken na, hebben diverse kwaliteitscertificeringen en zijn een erkend leerbedrijf. Zo houden wij de kwaliteit van onze kraamzorg op hoog niveau. 

Zorggarantie en beroepsgeheim

Je kunt altijd rekenen op de levering van het aantal met jou overeengekomen zorguren, tenzij zich bij jou of ons een onvoorziene situatie voordoet. Omdat je kraamverzorgende bij jou in huis meedraait, is ze nauw betrokken bij wat er speelt binnen jouw gezin. Wat privé is, moet uiteraard privé blijven. Daarom rust op alles wat onze medewerkers tijdens het werk meemaken, zien en horen het beroepsgeheim. Dat geldt ook voor eventuele stagiaires.
 

Kwaliteitscertificeringen

Bij Dé Provinciale Kraamzorg leggen we de lat hoog. Daarom stellen we hoge eisen aan onze zorg, zodat die van hoog niveau blijft. Dat we daarin slagen, blijkt uit het feit dat we beschikken over het ISO 9001:2015 certificaat uitgegeven door DNV.GL en het WHO borstvoedingscertificaat.
 

Erkend leerbedrijf

Wij willen jou en je baby de beste kraamzorg bieden. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Daarom werken we mee aan het opleiden van toekomstige kraamverzorgenden, door hen de mogelijkheid te bieden stage bij ons te lopen. We zijn een door Calibris erkend leerbedrijf. Stagiaires werken bij ons altijd onder begeleiding van een gediplomeerde en ervaren kraamverzorgende. Ook zij moeten zich houden aan het beroepsgeheim. Tijdens het intakegesprek dat we met je voeren, kun je aangeven of je wel of geen prijs stelt op de aanwezigheid van een stagiaire tijdens de bevalling en/of kraamtijd.

Meer weten?

Meer weten?

Kraamzorg van Dé Provinciale Kraamzorg

Kraamzorg van Dé Provinciale Kraamzorg

Kraamzorg is persoonlijke zorg voor jou en jouw baby.

De bevalling en de eerste dagen met je baby zijn heel bijzonder. De deskundige kraamverzorgenden van Dé Provinciale Kraamzorg zijn er om jouw kraamtijd zo prettig mogelijk te maken. Of je je kraamtijd nu thuis of in het kraamhotel doorbrengt: je kunt op ons vertrouwen voor goede, persoonlijke zorg voor moeder en kind, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Ook kunnen we je begeleiden tijdens de bevalling en de voorbereiding daarop. We zijn altijd dichtbij en bij alles wat we doen, staan jouw wensen voorop.

Niet voor niets beoordelen onze cliënten onze kraamzorg met een 8,8!