Dan zijn wij op zoek naar jou!

Altijd al kraamverzorgende willen worden?

Voor zowel het werkgebied in Zeeland als het werkgebied Midden- en West-Brabant zijn wij “Dé Provinciale Kraamzorg | Lunavi Kraamzorg” op zoek naar enthousiaste leerlingkraamverzorgenden met liefde en passie voor het vak. Heb je al een zorgopleiding dan is dit zeker een pré.

Als leerling ga je in onze organisatie, Dé Provinciale Kraamzorg I Lunavi Kraamzorg, een verkorte in company opleiding volgen welke officieel erkend is door de branchevereniging.
De opleiding wordt in samenwerking gedaan met De Geboortezorg Academie 
    
www.geboortezorgacademie.nl/opleidingen/ en kent een duur van ca. 15 maanden.
Afhankelijk van je vooropleiding ( bv. verzorgende IG) zijn vrijstellingen mogelijk en duurt de opleiding ca. 9 maanden. Als leerling ga je direct onder deskundige begeleiding van een werkbegeleider en een vaste praktijkbegeleider de theorie toepassen in de praktijk. In verband met Covid-19 zullen de theorielessen zowel fysiek als digitaal worden aangeboden.

Dit ga jij doen als leerling kraamverzorgende

In deze uitdagende functie ga jij onze kraamgezinnen na de bevalling professioneel begeleiden. Als kraamverzorgende ondersteun en coach jij gezinnen in de thuissituatie.
Je werkt in een zelfstandig team en levert een actieve bijdrage aan het succes van jouw team.
Je gaat als leerling aan de slag in het werkgebied Midden- en/of West-Brabant of  het werkgebied in Zeeland. Tijdens je opleiding krijg je een contract voor een parttime dienstverband van 24 uur per week, waarin 6 therorie-uren zijn opgenomen. Na diplomering krijg je een contract van max. 30 uur per week.

Dit vragen wij van jou

  • Minimaal in bezit van diploma mavo, vmbo kader/gemengd of theoretisch, mbo 3 en/of een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo
  • Beheersing van de Nederlandse taal (niveau 2F)
  • 19 Jaar of ouder
  • Flexibel, klantgericht, stressbestendig en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Communicatief vaardig in woord en geschrift
  • Samenwerken in zelfstandige teams
  • Bereidheid om acht dagen achter elkaar te werken en om jezelf continu bij te scholen
  • In het bezit van rijbewijs B en een eigen auto
  • Innovatief en een passie voor het vak

Dit bieden wij jou

Je ontvangt, gedurende de opleiding, een salaris volgens de CAO Kraamzorg. Na je diplomering ontvang je een jaarcontract met een salaris volgens functiegroep 35 van de CAO Kraamzorg.

Wat bieden wij nog meer: een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn en vergoeding van reiskosten. Daarnaast werk je geen wachtdiensten in de late avond en nacht. Deze diensten worden ingevuld door een aparte partuspoule van kraamverzorgenden. Zij verzorgen alle thuisbevallingen als ook bevallingen in het kraamhotel en/of op de verloskamers. Na diplomering bestaat voor jou de mogelijkheid om ook in de partuspoule te worden ingewerkt.

Hier kom jij te werken

Dé Provinciale Kraamzorg | Lunavi Kraamzorg biedt in Midden- en West-Brabant en Zeeland begeleiding bij de bevalling en kraamzorg aan huis. Wij zijn trots op de kwalitatief goede zorg die wij leveren, waarbij wij jaarlijks 5.500 kraambedden verzorgen met 350 kraamverzorgenden!

Zo kom je in aanmerking voor een leerplaats

Ben jij de leerling kraamverzorgende die wij zoeken? Meld je dan per e-mail aan via: Personeelszaken@lunavi.nl, voor de uitgebreide digitale informatiebijeenkomst op donderdag donderdag 29 juni a.s. van 17.00 tot 18.00 uur.

het bijwonen van deze bijeenkomst is er de mogelijkheid tot solliciteren middels een uitgebreide en gemotiveerde sollicitatiebrief en CV.

Mochten er vragen zijn die niet kunnen wachten tot de informatiebijeenkomsten, neem dan tussen 8.30 en 16.30 uur telefonisch contact op met nr. 013-3032500 of stuur een email naar Personeelszaken@lunavi.nl.