Thebe Kraamzorg en Dé Provinciale Kraamzorg gaan samen

Sinds 1 augustus 2015 zijn Lunavi - voorheen Thebe Kraamzorg - en Dé Provinciale Kraamzorg samengegaan. Daardoor ontstaat een grote kraamzorgorganisatie, die de kraamtijd van moeders in West-Brabant en Zeeland zo prettig mogelijk kan laten verlopen.

Altijd in de buurt

De kraamverzorgenden van de nieuwe organisatie werken in kleine teams, waardoor kraamzorg altijd in de buurt is. Moeders die kiezen voor kraamzorg van de nieuwe samengevoegde organisatie zijn verzekerd van de beste kraamzorg, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Ze kunnen bovendien rekenen op een vaste contactpersoon, advies over cursussen rondom de bevalling en begeleiding door een lactatiekundige, wanneer er vragen of problemen zijn met de borstvoeding.

Nieuwe naam, dezelfde zorg

De naam van de nieuwe organisatie is nog niet bekend, maar wat wél zeker is, is dat aanstaande moeders in West-Brabant en Zeeland nog steeds de best mogelijke kraamzorg krijgen van hooggekwalificeerde medewerkers. Precies zoals ze dat al gewend zijn. Ook de manier van aanmelden blijft hetzelfde. Wil jij graag kraamzorg ontvangen die door onze cliënten gemiddeld met een 9 wordt beoordeeld? Meld je dan nu aan! 

Helemaal gratis en voor niks!

Download nu gratis het
Kraamtijd! Magazine

  • Handige tips en tricks voor tijdens het bevallen
  • Verhalen van kersverse ouders én onze kraamzorgconsulenten
  • Alles over thuis bevallen, in het kraamhotel of in het ziekenhuis