Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders haalt voortaan overal thuis de 'kratjes' op

Met ingang van 2 november 2015 haalt Moeders voor Moeders voortal overal in Nederland bij de deelneemsters thuis de kratjes met flessen ingezamelde urine op. In sommige regfio's brengen de deelneemsters de kratjes niu nog zelf naar een verzamelpunt. Dat hoeft niet meer.
Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Hieruit wordt het HCG-hormoon gehaald, dat wordt verwerkt in geneesmiddelen voor vruchtbaarheidsbehandelingen. Op deze manier kunnen zwangere vrouwen stellen met vruchtbaarheidsproblemen helpen bij het vervullen van hun kinderwens.

Thuis ophalen

In het grootste deel van Nederland halen wij de urine al wekelijks bij de deelneemsters thuis op. Uitzonderingen zijn de provincies Zeeland, Groningen, Friesland en Drenthe, Hardenberg/Ommen en omgeving, de kop van Overijssel , de kop van Noord-Holland en Maastricht. Vanaf 2 november 2015 verdwijnen daar de verzamelpunten (depots) en komen wij ook daar de urine thuis ophalen. Ook de verzamelpunten in de regio’s waar deelneemsters de keuze hebben tussen thuis de urine laten ophalen of de urine naar een verzamelpunt brengen, verdwijnen.

Privacy

Sommige deelneemsters vinden het prettig om zelf de urine weg te brengen, meestal vanuit privacy overwegingen. Bij de nieuwe werkwijze blijft de privacy van deelneemsters uiteraard gewaarborgd. Wij komen bij de deelneemsters langs in een neutrale bestelbus. Een alternatief afhaaladres opgeven kan ook.

Informatie

(Aanstaande) deelneemsters die meer informatie willen, kunnen gratis bellen met Moeders voor Moeders: 0800-0228070 of kijk op www.moedersvoormoeders.nl.

Helemaal gratis en voor niks!

Download nu gratis het
Kraamtijd! Magazine

  • Handige tips en tricks voor tijdens het bevallen
  • Verhalen van kersverse ouders én onze kraamzorgconsulenten
  • Alles over thuis bevallen, in het kraamhotel of in het ziekenhuis